Eksempelundersøkelse

Eksempelundersøkelse

Alle våre online undersøkelser er optimalisert for mobilenheter. Klikk knappen under for å åpne en eksempelundersøkelse og se selv.

Åpne en eksempelundersøkelse
Eksempelrapport

Eksempelrapport

Du kan dele dine nettrapporter med tredjeparter ved å dele en lenke. Klikk knappen under for å åpne en eksempelrapport og se selv.

Åpne en eksempelrapport
Hvor fornøyde er kundene dine?

Hvor fornøyde er kundene dine?

Fornøyde kunder er avgjørende for ethvert vellykket partnerskap. Online Undersøkelse lar deg enkelt stille spørsmål til kundene og få direkte tilbakemeldinger. Takket være personaliserte spørreundersøkelser kan du spørre dine kunder individuelt og dermed oppnå høyere svarprosent. Dessuten vil du kunne matche innsamlede svar med kundene dine, uten at de må oppgi navnet sitt noe sted.

Markedsundersøkelser gjort på en enkel måte

Markedsundersøkelser gjort på en enkel måte

Online Undersøkelse hjelper deg å nå hele verden med dine markedsundersøkelser - takket være internett! Å gjennomføre en spørreundersøkelse på nettet med Online Undersøkelse er enkelt, raskt og kostnadseffektivt. Sanntidsevaluering sparer deg mye arbeid, og takket være gratis dataeksport kan alle resultater analyseres nøye.

Effektiv spørreundersøkelse blant ansatte

Effektiv spørreundersøkelse blant ansatte

De ansatte er den mest verdifulle ressursen til enhver bedrift - lytt til dem! En undersøkelse eller meningsmåling på nett er raskt og reduserer kostnadene ved å få ansattes tilbakemeldinger. En effektiv og tilpasset veiledning gjennom spørreskjemaet - støttet av ulike filterfunksjoner - er en virkelig tidssparer og lar dine ansatte gjennomføre undersøkelsen raskere og lar dem komme seg tilbake på arbeid og fokusere på den daglige driften og andre prioriteringer.

Special offer for students and lecturers

Special offer for students and lecturers

Enten du er en student som trenger å gjennomføre en undersøkelse for oppgaven din eller er en foreleser som gjennomfører undersøkelser i forbindelse med undervisning, er Online Undersøkelse det perfekte verktøyet innen nettundersøkelser for deg.

Learn more about our Educational Discount
Mer enn 1,000,000 brukere fra hele verden har registrert seg og elsker produktet vårt!